Tavuğun en lezzetli sunumlarından biri olan sebzeli tavuk sarma, Ramazan’da dengeli ve besleyici bir iftar yemeği alternatifi sunuyor. Renkli sebzelerle sarılan tavuk sarma davet sofralarınızın da şık lezzeti olabilir.
Bu lezzetli yemeğin yanında AVOYA Meyveli Elma & Adaçayı tüketerek canlanabilir ve ferahlayabilirsiniz. AVOYA yüksek magnezyum ve toplam mineral değeri ile optimum yenilenme sağlar. İçeriğindeki magnezyum enerjinizi tazelemenize yardımcı olur ve bedeninize canlandırıcı bir dokunuş yapar.
İşte iftar sofranızda lezzet şöleni yaşatacak sebzeli tavuk sarma tarifi:
Malzemeler
4 adet tavuk göğüs
1 adet havuç
1 adet kabak
1 adet kırmızı biber
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı hardal
Tuz, karabiber
Yapılışı
Tavuk göğüslerini ince olacak şekilde dövün.
Havuç, kabak ve kırmızı biberi ince şeritler halinde doğrayın.
Tavukların üzerine hardal sürüp sebzeleri koyarak rulo yapın ve fırın kabına dizin.
Üzerine zeytinyağı gezdirip 180 derecede 25 dakika pişirin.
Sıcak servis edebilirsiniz.