Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Mantar Soslu Biftek

Mantar soslu biftek, protein ihtiyacınızı karşılayacak ve lezzetiyle sofranızın yıldızı olacak! Bedeninizi protein açısından desteklerken magnezyum ve mineral dengenizi korumayı da ihmal etmemenizi öneririz. Sofranızın eşlikçisi AVOYA Blend Hibiskus & Elma ile bedeninize optimum yenilenme sağlayın.

AVOYA Blend’in meyve ve bitki özleriyle geliştirilen formülü gastronomik bir deneyim sunar.

İşte sofranıza yakışır lokum gibi pişmiş mantar soslu biftek tarifi:

Malzemeler
2 dilim dana bonfile
200 gr mantar
1 adet soğan
2 diş sarımsak
1 su bardağı krema
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber, kekik

Yapılışı
Biftekleri oda sıcaklığında bekletip tuz ve karabiberle marine edin.
Bir tavada tereyağını eritin ve biftekleri her iki tarafını 3-4 dakika mühürleyin.
Ayrı bir tavada doğranmış mantar, soğan ve sarımsağı kavurun.
Krema ve baharatları ekleyip 5 dakika kaynatın.
Biftekleri sosun içine alıp 5 dakika daha kısık ateşte pişirin.
Sıcak servis edebilirsiniz.

Yenilenme Rehberi
Hangi AVOYA Lezzeti Yaz Ruhunu Yansıtıyor?

Yaz, doğanın en canlı renklerini ve aromalarını sunduğu mevsim. Serinletici bir esinti,

Yenilenme Rehberi
Bahar Gelirken Zinde ve Dengede Kalmanın Formülleri

Bahar mevsimi, doğanın yeniden uyanışını simgeleyen, tazelenme ve yenilenme dönemi olarak kabul

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Pazı Sarması

Sofranıza bir değişiklik katın ve bulgurlu pazı sarması ile misafirlerinize farklı bir

AVOYA'lı İçecekler
AVOYA ile Efsane İçecek Tarifleri

Türkiye’nin en yüksek magnezyum ve toplam mineral değerine sahip maden suyu AVOYA