Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Zeytinyağlı Barbunya

İster yancı olarak ister ana yemek olarak tüketebileceğiniz zeytinyağlı barbunya doyurucu ve lezzetli bir alternatif olabilir. Yemek çeşitlerinin bol olduğu lezzetli sofralarınıza AVOYA Blend Hibiskus & Elma eşlik etsin. AVOYA Blend lezzetleri koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermez. İçeriğindeki zengin mineraller sayesinde bedeninize fayda sağlar ve yeniler.

İşte sofralarınız için hafif ve pratik zeytinyağlı barbunya tarifi:

Malzemeler
2 su bardağı barbunya
1 adet büyük soğan
1 adet havuç
1 adet patates
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı toz şeker
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
3 su bardağı su
Yarım limon suyu

Yapılışı
Barbunyayı bir gece önceden ıslatıp süzün.
Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurun.
Sarımsak, havuç ve patatesi ekleyerek kavurmaya devam edin.
Salça, şeker ve baharatları ekleyip karıştırın.
Barbunyayı ekleyin, suyunu ilave edip kısık ateşte barbunyalar yumuşayana kadar pişirin.
Limon suyunu ekleyip soğuyunca servis edebilirsiniz.

AVOYA'dan Öğren
Gebelikte Minerallerin Önemi

Gebelik döneminde kadının dengeli ve yeterli beslenmesi hem kendi sağlığının korunması hem

AVOYA'dan Öğren
Gün İçerisinde Yeterli Mineral Almazsak Ne Olur?

Mineraller, vücudumuzun sağlıklı işleyişi için temel taşlardır. Kemiklerimizin güçlenmesinden sinir sisteminin düzgün

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Sebzeli Köfte Dizme

Ağır yemeklerden kaçınmak isteyenler için hem besleyici hem de hafif bir seçenek

Yenilenme Rehberi
AVOYA’dan Geleneksel Lezzet

Türkiye’nin en yüksek magnezyum değerine sahip maden suyu AVOYA lezzetlerinde bi’ yenilik