AVOYA'dan Öğren

Sağlıklı Beslenme Sürecinde Maden Suyu Tüketimi Nasıl Olmalıdır?

Sağlıklı yaşam alışkanlıkları; düzenli egzersiz yapmak, dengeli beslenmek ve yeterli sıvı almak temeli üzerine kurulur. Bu süreçte maden suyu, doğal yapısı ve mineral içeriği sayesinde önemli bir yere sahiptir. AVOYA Doğal Maden Suyu yüksek magnezyum içeriği, toplam mineral değeri ve düşük sodyum oranı ile sağlıklı beslenme süreçlerinde eşsiz bir tercih olabilir. 

Maden suyu, yer altı kaynaklarından elde edilen, özellikle magnezyum, kalsiyum ve bikarbonat gibi mineraller açısından zengin bir içecektir. Bu mineraller, kemik sağlığını desteklemeye, sindirimi düzenlemeye ve vücudun elektrolit dengesini korumaya destek olabilir.

AVOYA Doğal Maden Suyu 611mg/l magnezyum oranı ile günlük ihtiyaç duyulan magnezyumun ⅓’ünü karşılar. Sağlıklı bireyler günlük 3 şişeye kadar AVOYA maden suyu tüketebilir. Şekerli ve yüksek kalorili içeceklerden uzak duran kişiler sağlıklı beslenme rutinlerine AVOYA’yı dahil edebilir. 

Maden suyu, yemeklerden sonra ya da yemekle birlikte tüketildiğinde sindirimi kolaylaştırabilir. Özellikle bikarbonat içeriği sayesinde mide asidini dengeleyerek hazımsızlık şikayetlerini azaltabilir. Sağlıklı beslenme sürecinde sindirimin düzenli olması önemli bir yere sahiptir. 

Sağlıklı beslenmenin tamamlayıcı bir parçası olan egzersizler sırasında terleme yoluyla kaybedilen mineralleri yerine koymak için maden suyu iyi bir tercih olabilir. Egzersiz sonrası vücudun su ve elektrolit dengesini yeniden sağlamak için magnezyum, kalsiyum, sodyum, bikarbonat gibi minerallerden zengin AVOYA ile vücudunuzun hızlıca toparlanmasına destek sağlayabilirsiniz. 

Yenilenme Rehberi
AVOYA’dan Geleneksel Lezzet

Türkiye’nin en yüksek magnezyum değerine sahip maden suyu AVOYA lezzetlerinde bi’ yenilik

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Fırında Karnıyarık

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan karnıyarık, hem sebze içeriği hem de

AVOYA'dan Öğren
Gıda Ambalaj Okuryazarlığı : Tatlandırıcılar

Ambalaj okur yazarlığı, teknolojik gelişmelerle birlikte ürün girdilerinin hiç olmadığı kadar çeşitlendiği

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Zeytinyağlı Barbunya

İster yancı olarak ister ana yemek olarak tüketebileceğiniz zeytinyağlı barbunya doyurucu ve