Omega-3 deposu olan balık, sofralarınızda hafif ve besleyici bir seçenek sunar. Yanında tüketeceğiniz salata ile sofranızın doyurucu lezzeti balığa AVOYA Meyveli Limon & Limon Çiçeği eşlik etsin.
AVOYA Maden suları yüksek magnezyum içeriği ile kaybettiğiniz mineralleri geri kazanmanıza yardımcı olur. Koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermeyen AVOYA lezzetleri sofraların temiz içerikli eşlikçisi.
İşte sofranıza yakışır balık buğulama tarifi:
Malzemeler
2 adet levrek veya çipura
1 adet soğan
2 diş sarımsak
2 domates
1 limon
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, defne yaprağı
Yapılışı
Balıkları temizleyip fırın kabına yerleştirin.
Soğan, sarımsak ve domatesleri dilimleyerek balığın üzerine yerleştirin.
Zeytinyağı ve baharatları ekleyip üzerini folyo ile kapatın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
Limon dilimleriyle servis edebilirsiniz.