Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Balık Buğulama

Omega-3 deposu olan balık, sofralarınızda hafif ve besleyici bir seçenek sunar. Yanında tüketeceğiniz salata ile sofranızın doyurucu lezzeti balığa AVOYA Meyveli Limon & Limon Çiçeği eşlik etsin.

AVOYA Maden suları yüksek magnezyum içeriği ile kaybettiğiniz mineralleri geri kazanmanıza yardımcı olur. Koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermeyen AVOYA lezzetleri sofraların temiz içerikli eşlikçisi.

İşte sofranıza yakışır balık buğulama tarifi:

Malzemeler
2 adet levrek veya çipura
1 adet soğan
2 diş sarımsak
2 domates
1 limon
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, defne yaprağı

Yapılışı
Balıkları temizleyip fırın kabına yerleştirin.
Soğan, sarımsak ve domatesleri dilimleyerek balığın üzerine yerleştirin.
Zeytinyağı ve baharatları ekleyip üzerini folyo ile kapatın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
Limon dilimleriyle servis edebilirsiniz.

Yenilenme Rehberi
AVOYA’dan Yeni Lezzet Blend Lavanta & İncir

“Sende Bi’ Yenilik Var” mottosuyla devam ettiğimiz lezzet yolculuğumuza yeni bir tat

AVOYA'dan Öğren
Magnezyum ve Uyku Arasındaki İlişki Nedir?

Uykusuzluk, modern yaşamın en yaygın sorunlarından biri. Stres, yoğun iş temposu, ekran

Yenilenme Rehberi
AVOYA Maden Suyu İçmek için 10 Sebep

Türkiye’nin en yüksek magnezyum ve toplam mineral değerine sahip maden suyu AVOYA,

AVOYA'dan Öğren
Magnezyum Bahar Yorgunluğuna İyi Gelir mi?

Baharın geçişinde kendinizi yorgun, halsiz ve motivasyonsuz hissedebilirsiniz. Mevsim geçişleri, vücudun biyolojik