Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Fırında Tavuklu Sebze Yemeği

Ramazan ayında hem hafif hem de doyurucu yemekler tercih edilir. Fırında tavuklu sebze yemeği, lezzetli olduğu kadar hafif bir alternatif sunar. Sebzeler ve tavuğun eşsiz uyumu ile iftar sofralarınıza lezzet katar. Ayrıca fırında piştiği için pratik bir tercihtir.

Fırında tavuklu sebze yemeğinin yanında AVOYA Meyveli Elma & Adaçayı tüketerek hem lezzeti katlayabilir hem de yenilenebilirsiniz. AVOYA Maden suları yüksek magnezyum oranı ile bedeninizi yeniler ve canlandırır. İçeriğindeki sayesinde bedeninizin oruç süresince kaybettiği mineralleri geri kazanmasına destek sağlar.

İşte besleyici ve pratik fırında tavuklu sebze yemeği tarifi:

Malzemeler
500 gr tavuk göğsü veya but
2 havuç
1 kabak
2 patates
1 kırmızı biber
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz, karabiber, kekik

Yapılışı
Sebzeleri yıkayıp doğrayın ve fırın kabına alın.
Tavukları küp şeklinde doğrayarak sebzelerin üzerine ekleyin.
Zeytinyağı ve baharatları ekleyerek iyice karıştırın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirin.
Sıcak servis edebilirsiniz.

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Fırında Levrek

Kolay tarifi ve damaklarda güzel bir lezzet bırakan fırında levrek harika bir

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Ispanak Borani

Ramazan sofralarında ister yancı ister ana yemek olarak tercih edebileceğiniz lezzetlerden biri

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Pazı Sarması

Bu ramazan, sofranıza bir değişiklik katın ve bulgurlu pazı sarması ile misafirlerinize

AVOYA’dan Geleneksel Lezzet

Türkiye’nin en yüksek magnezyum değerine sahip maden suyu AVOYA lezzetlerinde bi’ yenilik