Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Kuzu Etli Şevketi Bostan

Ege mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan şevketi bostan, kuzu etiyle birleşerek tam bir Ramazan klasiğine dönüşüyor. Birçok faydası bulunan şevketi bostan iftar sofralarında fark yaratmak ve şef gibi bir yemek sunmak isteyenlerin besleyici tercihi. Kuzu eti ile güzel bir davet yemeğine dönüşen şevketi bostanın yanında lezzetini dengeleyecek AVOYA Doğal maden suyu tercih edebilirsiniz.

Türkiye’nin en yüksek magnezyum ve toplam mineral değerine sahip maden suyu AVOYA Ramazan’da da sizi yenilemeye hazır. Birçok faydası bulunan magnezyumu iftarda tüketeceğiniz AVOYA ile bedeninize kazandırabilirsiniz.

İşte Ege mutfağından iftar sofralarınıza gelen kuzu etli şevketi bostan tarifi:

Malzemeler
500 gr kuzu eti
1 kg şevketi bostan
1 adet soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz, karabiber
Yarım limonun suyu

Yapılışı
Kuzu etini tencereye alıp suyunu salıp çekene kadar kavurun.
Yemeklik doğranmış soğanı ekleyip birkaç dakika daha kavurun.
Temizlenmiş şevketi bostanı ve baharatları ekleyin.
Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyerek kısık ateşte 40 dakika pişirin.
Limon suyu ekleyip birkaç dakika daha kaynatın.
Sıcak servis edebilirsiniz.

Mineraller
Yoga Sonrası Ferahlık: AVOYA ile Doğal Magnezyum Takviyesi

Yoga, bedeninizi, zihninizi dengelemek ve yenilemek için harika bir yol. Ancak yoğun

Mineraller
AVOYA Blend Tüketmeniz İçin 5 Sebep

AVOYA Blend yüksek magnezyum ve toplam mineral değeri, koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı

Mineraller
AVOYA ile Sağlıklı Smoothie Rehberi: Turuncu Smoothie

Hareketli yaşam tarzınıza eşlik edecek sağlıklı ve lezzetli bir içecek arıyorsanız, smoothie’ler

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Sebzeli Köfte Dizme

Ağır yemeklerden kaçınmak isteyenler için hem besleyici hem de hafif bir seçenek