Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Yarma Çorbası

Ramazan ayında tok tutan ve besleyici yemekler tercih etmek önemlidir. Anadolu mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri olan yarma çorbası, hem doyurucu hem de lezzetli yapısıyla iftar sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.

Yemeklerin yenileyici eşlikçisi AVOYA Blend lezzetlerinden Vişne & Yasemin ile iftarda bedeninize optimum yenilenme sağlayabilirsiniz. Yüksek magnezyum içeren AVOYA Blend Vişne & Yasemin gün boyu kaybedilen mineralleri geri kazanmanıza destek olur.

Malzemeler
1 su bardağı yarma
5 su bardağı su
1 su bardağı yoğurt
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı nane
Tuz

Yapılışı
Yarmayı bir gece önceden suda bekletin ve ertesi gün haşlayın.
Yoğurdu bir kasede un ve biraz su ile çırpın.
Yarmaların bulunduğu tencereye yoğurt karışımını yavaşça ekleyin ve sürekli karıştırarak kaynatın.
Ayrı bir tavada tereyağını eritip naneyi ekleyin.
Hazırlanan tereyağlı sosu çorbanın üzerine dökerek sıcak servis edebilirsiniz.

Mineraller
Sofraların Temiz İçerikli Eşlikçisi: Maden Suyu

Yemeklerin yanında içecek tüketimi yemek süresini uzatan ve daha lezzetli hale getiren

Mineraller
Mevsim Geçişlerinde Mineral Desteği: Sade Maden Suyu

Mevsim geçişlerine bağlı olarak değişen hava şartlarına uyum sağlama sürecinde bağışıklık sisteminiz

Mineraller
Her Gün 1 Şişe Maden Suyu İçmenin Faydaları

Günlük yeterli sıvı tüketimi bedeninizin zinde ve enerjik olmasına destek olur. Neredeyse

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı yemekler Ramazan’da hafif seçenekler sunar. İster yancı olarak ister ana yemek