Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Zeytinyağlı Barbunya

İster yancı olarak ister ana yemek olarak tüketebileceğiniz zeytinyağlı barbunya doyurucu ve lezzetli bir alternatif olabilir. Yemek çeşitlerinin bol olduğu lezzetli sofralarınıza AVOYA Blend Hibiskus & Elma eşlik etsin. AVOYA Blend lezzetleri koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermez. İçeriğindeki zengin mineraller sayesinde bedeninize fayda sağlar ve yeniler.

İşte sofralarınız için hafif ve pratik zeytinyağlı barbunya tarifi:

Malzemeler
2 su bardağı barbunya
1 adet büyük soğan
1 adet havuç
1 adet patates
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı toz şeker
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
3 su bardağı su
Yarım limon suyu

Yapılışı
Barbunyayı bir gece önceden ıslatıp süzün.
Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurun.
Sarımsak, havuç ve patatesi ekleyerek kavurmaya devam edin.
Salça, şeker ve baharatları ekleyip karıştırın.
Barbunyayı ekleyin, suyunu ilave edip kısık ateşte barbunyalar yumuşayana kadar pişirin.
Limon suyunu ekleyip soğuyunca servis edebilirsiniz.

AVOYA'dan Öğren
Gıda Ambalaj Okuryazarlığı : Koruyucular

Sağlıklı beslenme, geçmişle kıyaslandığında hayatımızda çok daha öncelikli bir konuma gelmiş durumda.

AVOYA'dan Öğren
Koşuya Çıkmadan Önce Ne İçmeliyim?

Koşu, bedeninizi ve zihninizi yenileyen harika bir aktivitedir. Ancak performansınızı artırmak ve

Yenilenme Rehberi
AVOYA’dan Misket Limonu & Zencefil Ferahlığı

Yaz sıcakları bastırdığında, serinletici ve lezzetli bir içecek arayışına gireriz. Hem ferahlatan

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Fırında Tavuklu Sebze Yemeği

Fırında tavuklu sebze yemeği, lezzetli olduğu kadar hafif bir alternatif sunar. Sebzeler