Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı yemekler Ramazan’da hafif seçenekler sunar. İster yancı olarak ister ana yemek olarak tüketebileceğiniz zeytinyağlı barbunya doyurucu ve lezzetli bir alternatif olabilir. Yemek çeşitlerinin bol olduğu lezzetli iftar sofralarınıza AVOYA Blend Hibiskus & Elma eşlik etsin. AVOYA Blend lezzetleri koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermez. İçeriğindeki zengin mineraller sayesinde bedeninize fayda sağlar ve yeniler.

İşte iftar sofralarınız için hafif ve pratik zeytinyağlı barbunya tarifi:

Malzemeler
2 su bardağı barbunya
1 adet büyük soğan
1 adet havuç
1 adet patates
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı toz şeker
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
3 su bardağı su
Yarım limon suyu

Yapılışı
Barbunyayı bir gece önceden ıslatıp süzün.
Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurun.
Sarımsak, havuç ve patatesi ekleyerek kavurmaya devam edin.
Salça, şeker ve baharatları ekleyip karıştırın.
Barbunyayı ekleyin, suyunu ilave edip kısık ateşte barbunyalar yumuşayana kadar pişirin.
Limon suyunu ekleyip soğuyunca servis edebilirsiniz.

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Fırında Karnıyarık

Ramazan ayı boyunca sofralar büyük bir özenle hazırlanır. Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Kuzu Etli Şevketi Bostan

Ege mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan şevketi bostan, kuzu etiyle birleşerek tam

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Lahana Çorbası

Ramazan sofralarında iftar için hafif ve besleyici bir başlangıç yapmak isteyenlere lahana

Mineraller
Kalp Damar Sağlığında Maden Suyunun Rolü

Sağlıklı bir yaşam sürmek için kalp ve damar sağlığımıza özen göstermek büyük