Mineraller

Burdur’un Gizli Hazinesi: AVOYA Maden Suyu

Burdur’da bulunan zengin doğal kaynaklardan elde edilen ve aynı bölgedeki fabrikamızda üretim süreçleri tamamlanan AVOYA, yüksek magnezyum ve toplam mineral değeri ile diğer maden sularından ayrılmaktadır.

Uzun süren araştırmalar ve Ar-Ge çalışmaları sonucu üretim süreçleri başlayan AVOYA Türkiye’nin en yüksek magnezyum ve toplam mineral değerine sahip maden suyudur. Burdur’da bulunan kaynaklardan doğal olarak elde edilen bu magnezyum ve mineral mucizesi titizlik ve profesyonellikle şişelenmekte ve tüketici ile buluşturulmaktadır.

AVOYA Sade maden suyu 1 şişesi ile günlük magnezyum ihtiyacınızın 1/3’ünü karşılamaktadır. Magnezyum bedeninizi yenileyerek, zinde olmanıza fayda sağlayabilir.

Koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermeyen AVOYA Meyveli; Limon & Limon Çiçeği, Elma & Adaçayı, Çilek & Gül gibi farklı tatlara ve %4 meyve suyu oranına sahiptir. Lezzetini ve rengini de içeriğindeki meyvelerden alır. Meyve suyu ve bitki özlerinden elde edilen formülü sayesinde serinletici ve lezzetli bir seçenek sunar.

AVOYA Blend; Mürver Çiçeği & Elma & Salatalık & Hibiskus, Bahçe Nanesi & Limon & Portakal & Greyfurt, Yasemin Çiçeği & Limon & Vişne gibi tatlarla ve %8 meyve suyu oranı ile Türkiye’de bir ilk niteliği taşımaktadır. Gastronomik bir sofra eşlikçisi olan Blend serisi tatlarıyla olduğu gibi renkleriyle de oldukça dikkat çeker, içerisinde koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı bulundurmaz.

Mineraller
Gıda Ambalaj Okuryazarlığı : Renklendiriciler

Ambalaj okur yazarlığı, teknolojik gelişmelerle birlikte ürün girdilerinin hiç olmadığı kadar çeşitlendiği

Mineraller
Sofraların Temiz İçerikli Eşlikçisi: Maden Suyu

Yemeklerin yanında içecek tüketimi yemek süresini uzatan ve daha lezzetli hale getiren

Mineraller
Yenilenmenin Yeni Simgesi “AVOYA” Ne Demek?

Türkiye’nin en yüksek magnezyum ve toplam mineral değerine sahip soğuk içeceği AVOYA,

Mineraller
Gıda Ambalaj Okuryazarlığı : Tatlandırıcılar

Ambalaj okur yazarlığı, teknolojik gelişmelerle birlikte ürün girdilerinin hiç olmadığı kadar çeşitlendiği