Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Balık Buğulama

Omega-3 deposu olan balık, sofralarınızda hafif ve besleyici bir seçenek sunar. Yanında tüketeceğiniz salata ile sofranızın doyurucu lezzeti balığa AVOYA Meyveli Limon & Limon Çiçeği eşlik etsin.

AVOYA Maden suları yüksek magnezyum içeriği ile kaybettiğiniz mineralleri geri kazanmanıza yardımcı olur. Koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermeyen AVOYA lezzetleri sofraların temiz içerikli eşlikçisi.

İşte sofranıza yakışır balık buğulama tarifi:

Malzemeler
2 adet levrek veya çipura
1 adet soğan
2 diş sarımsak
2 domates
1 limon
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, defne yaprağı

Yapılışı
Balıkları temizleyip fırın kabına yerleştirin.
Soğan, sarımsak ve domatesleri dilimleyerek balığın üzerine yerleştirin.
Zeytinyağı ve baharatları ekleyip üzerini folyo ile kapatın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
Limon dilimleriyle servis edebilirsiniz.

AVOYA'dan Öğren
Yüksek Magnezyumlu Maden Suyunun Faydaları ve Günlük Hayata Etkileri

Magnezyum, vücudumuzun sağlıklı işleyişi için gerekli olan temel minerallerden biridir ve ne

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Fırında Levrek

Kolay tarifi ve damaklarda güzel bir lezzet bırakan fırında levrek harika bir

AVOYA'lı İçecekler
Yaratıcı Tatlar için AVOYA: Evde Deneyebileceğiniz 3 Mocktail Tarifi

Meyve özleri ve bitkiler ile zenginleştirilmiş AVOYA Blend mineralli gazlı içecekler tek

AVOYA'lı İçecekler
AVOYA ile Sevgililer Gününe Özel Mocktail Tarifi: Love is Blend

Sevgililer Günü’nde mottomuz: Love is Blend! Heyecan verici hisler, midenizde uçuşan kelebekler