Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Mantar Soslu Biftek

Mantar soslu biftek, protein ihtiyacınızı karşılayacak ve lezzetiyle sofranızın yıldızı olacak! Bedeninizi protein açısından desteklerken magnezyum ve mineral dengenizi korumayı da ihmal etmemenizi öneririz. Sofranızın eşlikçisi AVOYA Blend Hibiskus & Elma ile bedeninize optimum yenilenme sağlayın.

AVOYA Blend’in meyve ve bitki özleriyle geliştirilen formülü gastronomik bir deneyim sunar.

İşte sofranıza yakışır lokum gibi pişmiş mantar soslu biftek tarifi:

Malzemeler
2 dilim dana bonfile
200 gr mantar
1 adet soğan
2 diş sarımsak
1 su bardağı krema
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber, kekik

Yapılışı
Biftekleri oda sıcaklığında bekletip tuz ve karabiberle marine edin.
Bir tavada tereyağını eritin ve biftekleri her iki tarafını 3-4 dakika mühürleyin.
Ayrı bir tavada doğranmış mantar, soğan ve sarımsağı kavurun.
Krema ve baharatları ekleyip 5 dakika kaynatın.
Biftekleri sosun içine alıp 5 dakika daha kısık ateşte pişirin.
Sıcak servis edebilirsiniz.

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Bamya Yemeği

Mutfakların klasik lezzetlerinden bamya yemeği, hafifliği ve kolay tarifiyle sofralarınızda yerini alıyor.

Yenilenme Rehberi
Sınırlı Üretim ve Özel Lezzet: AVOYA Blend Kış Enerjisi

Mevsimlerin değişimiyle birlikte, doğanın sunduğu özel bileşenler de daha fazla önem kazanıyor.

AVOYA'dan Öğren
Gıda Ambalaj Okuryazarlığı : Renklendiriciler

Ambalaj okur yazarlığı, teknolojik gelişmelerle birlikte ürün girdilerinin hiç olmadığı kadar çeşitlendiği

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Havuçlu ve Şehriyeli Tavuk Çorbası

Doyurucu ve lezzetli tavuk çorbasının yanında tüketeceğiniz AVOYA Meyveli Çilek & Gül