Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Balık Buğulama

Omega-3 deposu olan balık, sofralarınızda hafif ve besleyici bir seçenek sunar. Yanında tüketeceğiniz salata ile sofranızın doyurucu lezzeti balığa AVOYA Meyveli Limon & Limon Çiçeği eşlik etsin.

AVOYA Maden suları yüksek magnezyum içeriği ile kaybettiğiniz mineralleri geri kazanmanıza yardımcı olur. Koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermeyen AVOYA lezzetleri sofraların temiz içerikli eşlikçisi.

İşte sofranıza yakışır balık buğulama tarifi:

Malzemeler
2 adet levrek veya çipura
1 adet soğan
2 diş sarımsak
2 domates
1 limon
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, defne yaprağı

Yapılışı
Balıkları temizleyip fırın kabına yerleştirin.
Soğan, sarımsak ve domatesleri dilimleyerek balığın üzerine yerleştirin.
Zeytinyağı ve baharatları ekleyip üzerini folyo ile kapatın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
Limon dilimleriyle servis edebilirsiniz.

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Yarma Çorbası

Anadolu mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri olan yarma çorbası, hem doyurucu hem de

AVOYA'dan Öğren
Mineral Zengini İçecekler Neden Sağlığınız İçin Önemli?

Günlük yaşamın temposu, yoğun iş programları ve modern hayatın stresi, bedenimizin enerjiye

AVOYA'dan Öğren
Zencefilin Bağışıklık Sistemine Faydaları Nelerdir?

Bağışıklık sistemi, vücudu dış etkenlere karşı koruyan savunma mekanizmasıdır. Güçlü bir bağışıklık

AVOYA'dan Öğren
Dengeli Beslenme Sürecinde İçecek Tüketimi Nasıl Olmalıdır?

Dengeli beslenme sürecinde yiyecekler kadar içeceklerin de büyük bir önemi vardır. Vücudun