Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Fırında Levrek

Kolay tarifi ve damaklarda güzel bir lezzet bırakan fırında levrek harika bir alternatif! Omega-3 kaynağı olan bu tarifle hem lezzetli hem de besleyici bir sofra hazırlayabilirsiniz.

Lezzetli bir balığın yanında eşlikçi olarak AVOYA Limon & Limon Çiçeğini tercih edebilirsiniz. Yüksek magnezyumu, limon ve limon çiçeğinin eşsiz uyumunu bir şişede deneyimleyebilirsiniz. AVOYA Maden suları yüksek magnezyum oranı ile sofralarınızın yenileyici lezzeti.

İşte hafif ve besleyici fırında levrek tarifi:

Malzemeler
2 adet levrek
1 adet limon
2 diş sarımsak
1 adet soğan
1 adet havuç
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, kekik

Yapılışı
Levrekleri temizleyin ve tuz, karabiberle ovun.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serip levrekleri yerleştirin.
Üzerine doğranmış limon, soğan, havuç ve sarımsağı ekleyin.
Zeytinyağı gezdirip 200 derecede 25-30 dakika fırında pişirin.
Sıcak servis edebilirsiniz.

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Zeytinyağlı Barbunya

İster yancı olarak ister ana yemek olarak tüketebileceğiniz zeytinyağlı barbunya doyurucu ve

AVOYA'lı İçecekler
AVOYA ile İçecek Tariflerinizde Yeni Bir Dönem

Günlük hayatın temposunda, hem lezzetli hem de ferahlatıcı bir içecekle mola vermek

AVOYA'dan Öğren
Yüksek Magnezyumlu Maden Suyunun Faydaları ve Günlük Hayata Etkileri

Magnezyum, vücudumuzun sağlıklı işleyişi için gerekli olan temel minerallerden biridir ve ne

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Fırında Karnıyarık

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan karnıyarık, hem sebze içeriği hem de