Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Zeytinyağlı Barbunya

İster yancı olarak ister ana yemek olarak tüketebileceğiniz zeytinyağlı barbunya doyurucu ve lezzetli bir alternatif olabilir. Yemek çeşitlerinin bol olduğu lezzetli sofralarınıza AVOYA Blend Hibiskus & Elma eşlik etsin. AVOYA Blend lezzetleri koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermez. İçeriğindeki zengin mineraller sayesinde bedeninize fayda sağlar ve yeniler.

İşte sofralarınız için hafif ve pratik zeytinyağlı barbunya tarifi:

Malzemeler
2 su bardağı barbunya
1 adet büyük soğan
1 adet havuç
1 adet patates
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı toz şeker
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
3 su bardağı su
Yarım limon suyu

Yapılışı
Barbunyayı bir gece önceden ıslatıp süzün.
Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurun.
Sarımsak, havuç ve patatesi ekleyerek kavurmaya devam edin.
Salça, şeker ve baharatları ekleyip karıştırın.
Barbunyayı ekleyin, suyunu ilave edip kısık ateşte barbunyalar yumuşayana kadar pişirin.
Limon suyunu ekleyip soğuyunca servis edebilirsiniz.

Yenilenme Rehberi
Gün Boyu Enerji: AVOYA Yeniliği

Modern hayatın hızlı temposunda, enerjik ve zinde olmak her zamankinden önemli. Günlük

AVOYA'dan Öğren
Yenilenmenin Yeni Simgesi “AVOYA” Ne Demek?

Türkiye’nin en yüksek magnezyum ve toplam mineral değerine sahip soğuk içeceği AVOYA,

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Mantar Soslu Biftek

Mantar soslu biftek, protein ihtiyacınızı karşılayacak ve lezzetiyle sofranızın yıldızı olacak! Bedeninizi

Yenilenme Rehberi
Haziran Sofralarına Doğadan Gelen Renk: AVOYA ile Sunum Önerileri

Yaz mevsiminin tazeliği, sofralarımıza hem enerji hem de estetik katıyor. Haziran, doğanın