Omega-3 deposu olan balık, Ramazan sofralarında hafif ve besleyici bir seçenek sunar. Yanında tüketeceğiniz salata ile iftar sofranızın doyurucu lezzeti balığa AVOYA Meyveli Limon & Limon Çiçeği eşlik etsin. Ramazan boyunca beslenmesine özen gösterenler için eşsiz bu menü bedeninize fayda sağlayabilir.
AVOYA Maden suları yüksek magnezyum içeriği ile oruç süresince kaybettiğiniz mineralleri geri kazanmanıza yardımcı olur. Koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermeyen AVOYA lezzetleri sofraların temiz içerikli eşlikçisi.
İşte iftar sofranıza yakışır balık buğulama tarifi:
Malzemeler
2 adet levrek veya çipura
1 adet soğan
2 diş sarımsak
2 domates
1 limon
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, defne yaprağı
Yapılışı
Balıkları temizleyip fırın kabına yerleştirin.
Soğan, sarımsak ve domatesleri dilimleyerek balığın üzerine yerleştirin.
Zeytinyağı ve baharatları ekleyip üzerini folyo ile kapatın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
Limon dilimleriyle servis edebilirsiniz.