Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Havuçlu ve Şehriyeli Tavuk Çorbası

Ramazan ayı, iftar sofralarında hem doyurucu hem de hafif yemekleri tercih edebilirsiniz. Gün boyu süren orucun ardından, besleyici bir çorba içerek içinizi ısıtabilir ve iftara hafif bir başlangıç yapabilirsiniz.

Doyurucu ve lezzetli tavuk çorbasının yanında tüketeceğiniz AVOYA Meyveli Çilek & Gül ile bedeninize magnezyum desteği sağlayabilirsiniz. Bitki ve meyve özlerini bir araya getiren koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermeyen AVOYA Meyveli Çilek & Gül iftar sofranızın temiz içerikli eşlikçisi.

İşte ramazan sofranızın doyurucu başlangıcı havuçlu ve şehriyeli tavuk çorbası tarifi:

Malzemeler
1 adet tavuk göğsü
1 adet havuç (rendelenmiş)
1 çay bardağı arpa şehriye
5 su bardağı su veya tavuk suyu
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı un
Tuz, karabiber, pul biber

Yapılışı
Tavuk göğsünü haşlayın ve didikleyin.
Haşlama suyunu süzerek saklayın.
Tereyağını tencerede eritin, unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun.
Üzerine tavuk suyunu ekleyerek hızlıca karıştırın.
Şehriye ve rendelenmiş havucu ekleyin, kaynayana kadar karıştırın.
Son olarak didiklenmiş tavuğu ekleyip tuz, karabiber, pul biber ile tatlandırın.
Çorba kıvam alana kadar kısık ateşte pişirin.
Üzerine limon sıkarak sıcak servis edebilirsiniz.

Mineraller
Gıda Ambalaj Okuryazarlığı : Renklendiriciler

Ambalaj okur yazarlığı, teknolojik gelişmelerle birlikte ürün girdilerinin hiç olmadığı kadar çeşitlendiği

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Sebzeli Köfte Dizme

Ağır yemeklerden kaçınmak isteyenler için hem besleyici hem de hafif bir seçenek

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Ekşili Köfte

Geleneksel tatlardan vazgeçemeyenler için ekşili köfte, Ramazan sofralarının en sevilen ana yemeklerinden

Mineraller
Yoga Sonrası Ferahlık: AVOYA ile Doğal Magnezyum Takviyesi

Yoga, bedeninizi, zihninizi dengelemek ve yenilemek için harika bir yol. Ancak yoğun