Sofra Lezzetleri

AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı yemekler Ramazan’da hafif seçenekler sunar. İster yancı olarak ister ana yemek olarak tüketebileceğiniz zeytinyağlı barbunya doyurucu ve lezzetli bir alternatif olabilir. Yemek çeşitlerinin bol olduğu lezzetli iftar sofralarınıza AVOYA Blend Hibiskus & Elma eşlik etsin. AVOYA Blend lezzetleri koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermez. İçeriğindeki zengin mineraller sayesinde bedeninize fayda sağlar ve yeniler.

İşte iftar sofralarınız için hafif ve pratik zeytinyağlı barbunya tarifi:

Malzemeler
2 su bardağı barbunya
1 adet büyük soğan
1 adet havuç
1 adet patates
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı toz şeker
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
3 su bardağı su
Yarım limon suyu

Yapılışı
Barbunyayı bir gece önceden ıslatıp süzün.
Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurun.
Sarımsak, havuç ve patatesi ekleyerek kavurmaya devam edin.
Salça, şeker ve baharatları ekleyip karıştırın.
Barbunyayı ekleyin, suyunu ilave edip kısık ateşte barbunyalar yumuşayana kadar pişirin.
Limon suyunu ekleyip soğuyunca servis edebilirsiniz.

Mineraller
Gebelikte Minerallerin Önemi

Gebelik döneminde kadının dengeli ve yeterli beslenmesi hem kendi sağlığının korunması hem

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Kabak Dolması

Ramazan ayı boyunca iftar sofraları için hem besleyici hem de lezzetli tarifler

AVOYA ile İçecek Tariflerinizde Yeni Bir Dönem

Günlük hayatın temposunda, hem lezzetli hem de ferahlatıcı bir içecekle mola vermek

Sofra Lezzetleri
AVOYA’dan Sofra Lezzetlerinde Bugün: Pazı Sarması

Bu ramazan, sofranıza bir değişiklik katın ve bulgurlu pazı sarması ile misafirlerinize